dierverzorging.com

Referenties

Hondenuitlaatservice

 Olli vindt het super leuk en fijn bij Mandy en haar collega’s. Wat zorgen ze goed voor onze honden en dus ook voor Olli. De doggies kunnen heerlijk spelen en rennen en gewoon lekker hond zijn op dit prachtige stukje Vught. Wat wil je hond nog meer?! Blij en dankbaar dat Mandy’s Animal Care er is. 

Bazin Olli

Dana wordt al jaren elke dinsdagmiddag opgehaald. Nog steeds super tevreden!

Bazin Dana

 Onze hond Beau gaat al ruim twee jaar met de uitlaatservice van Mandy mee. De eerste keer was hij nog een kleine pup. Beau kijkt er erg naar uit om mee te mogen. Hij staat al bij de deur klaar als hij de poort hoort rond 12.00 uur. En als we de bus een keer in het dorp tegenkomen, terwijl het zijn dag niet is om mee te gaan, dan is hij helemaal teleurgesteld dat hij nog niet mee mag. Hij komt altijd uitgelaten thuis. Ook de wandelverslagen zijn erg uitgebreid en leuk. Ik kan deze uitlaatservice aan iedereen aanraden! 

Baasjes van Beau

 Vanaf pup is onze Teun (Shitzu) met Mandy mee op pad geweest. Hij is er een heel sociale hond door geworden en je kon aan hem merken dat hij er heel veel plezier in had. Als werkende baasjes is het natuurlijk ook fijn dat we wisten dat hij bij Mandy ook in goede handen was, ook bij haar collega’s overigens. Omdat ik tijdelijk gestopt ben met werken heb ik ook besloten om onze Teun thuis te laten, maar zodra ik weer een baan heb zal ik zeer zeker weer met Mandy contact opnemen om Teun met haar uitlaatservice mee te laten gaan. Mandy’s Uitlaatservice is een hele professionele club die met liefde de hondjesuitlaat een echte aanrader!! 

Baasjes van Teun

Dierverzorging

Afgelopen september twee weken vakantieverzorging aan huis gehad voor onze twee katten. De twee donderstenen zijn geweldig verzorgd, hebben heerlijk gespeeld en het huis is tussentijds mooi schoongehouden. Geen stress, het allerbelangrijkste! Volgende keer weer! Bedankt voor de goede zorgen!

Nathalie van Engelen bazin van Bonny en Clyde

Onze ervaringen met Mandy’s Animal Care zijn goed. Onze twee katten lijken ons niet eens gemist te hebben nadat we

terugkomen van vakantie. Communicatie gaat makkelijk en snel en afspraken worden nagekomen. Het is ook erg fijn 
dat onze katten thuis verzorgd kunnen worden, zodat ze niet de stress ervaren van het tijdelijk verhuizen naar een opvang.

Mandy en haar mensen zijn ontzettend betrokken en flexibel! Onze twee katten worden altijd erg goed verzorgd en als ik vanaf de vakantie vraag hoe het is krijg ik altijd even antwoord of een fotootje. De laatste keer had 1 van de katten een beschadigd oog: Mandy heeft ervoor gezorgd dat zij het oog verzorgden zodat wij zorgeloos op vakantie konden. Top bedrijf!!”

E. de Goede, bazin van Bo en Larson

Mijn vrouwtje op vakantie en ik alleen thuis. Niet zo leuk maar ik ben erg verlegen en hou niet van vreemde mensen in mijn huis. Mandy is oké, maar meer dan mijn mooie groene ogen krijgt ze niet te zien want ik verstop me wel onder het bed. En vandaar hou haar in de gaten en zie dat ze de post voor mijn vrouwtje op tafel legt en dan eten in mijn bakje doet en fris water. Ook zorgt ze ervoor dat mijn bak schoon is en maakt ze de vloer eromheen schoon. Eigenlijk wel prima zo. Mijn vrouwtje kan met een gerust hart op vakantie. 

Poes Tinky en mevrouw Suyskens

Als ik nog eens op vakantie ga, of ik ga een weekend weg, dan weet ik wie ik voor mijn twee katten laat zorgen! Na twee

weken weggeweest te zijn, keken Dikkie Dik en Sponsje mij aan: “Zo, daar heb je haar ook weer!” Natuurlijk waren ze blij 
mij te zien, maar alsof ik niet weggeweest was… De post lag keurig op tafel, het zag er binnen netjes uit en ik kon de draad 

zo weer oppakken. Prima, ik ben zeer tevreden! 

Eigenaresse van de twee huiskatten Dikkie Dik en Sponsje