dierverzorging.com

Referenties

Hondenuitlaatservice

Wij snappen dat betrouwbaarheid en deskundigheid zeer belangrijk zijn wanneer het op verzorging van uw huisdier aankomt. Lees daarom referenties van onze vast klanten.

Super uitlaatservice met enorm veel liefde voor de honden, waar het mij uiteindelijk om gaat
Bazin Greet (december 2019)
Mijn jonge hondje Cosmo weet precies wanneer de bus hem komt halen, en gaat zonder omkijken altijd mee. Als ze hem terug brengen, probeert hij terug naar de bus te rennen! Heerlijk om te zien hoe voldaan en vrolijk hij altijd is. Super goede service en hele lieve mensen die echt een hart voor alle honden hebben.
Bazin Cosmo (december 2019)
Banjer, onze Berner sennen, vindt het iedere keer dat hij mee mag, een feest. Hij geniet daar ontzettend van en wij uiteraard ook.
Bazin Banjer (maart 2019)
Top uitlaatservice. Super betrouwbaar en flexibel. Dank je wel Mandy en crew!! Zeker een aanrader.
Bazin Sam, Astrid van Jaarveld
Mandy’s Animal Care is making sure he has the best time with his buddies. Mandy and her colleagues are very reliable and take care of Billy like it’s one of their own babies.Billy comes home fully satisfied and happy day in day out.
Bazin Billy (maart 2019)
Onze Liene zit op haar uitlaatdag al te wachten tot ze gehaald wordt. Voor haar is het elke week weer een feestje om mee te mogen. En doen haar dit graag wekelijks cadeau.
Bazin Liene, Wendy Dekkers (maart 2019)
Absolutely love it. My border terrier Tazzy has started a year ago 3 days a week and she come home happy end tired. I’m delighted i found Mandy’s and am delighted with the staff i’ve met who all definitely love dogs.
Bazin Tazzy (dec 2018)
Goede service voor je hond. Onze Lucky is altijd blij als hij mee kan.
Bazin Lucky (dec 2018)
Top geregeld! Lieve, betrokken en meedenkende medewerkers. Onze Sam staat kwispelend op de bank als de bus er aan komt. Dat zegt genoeg. Ook altijd leuk om op facebook te zien hoe hard ons meske gespeeld heeft.
Bazin Sam, Astrid Vos (2016)

Dierverzorging

Mandy is al een aantal jaren de vakantie oppas voor onze kater Binky. We laten hem met een gerust hart achter, als er iets aan de hand is krijgen we meteen een appje van Mandy. Bij thuiskomst treffen we een blije, goed verzorgde kat aan.
Claudia de Werd, bazin Binky (Augustus 2019)
Mandy en haar mensen zijn ontzettend betrokken en flexibel. Onze twee katten worden altijd goed verzorgd en als ik vanaf de vakantie vraag hoe het is krijg ik altijd even antwoord of een fotootje. De laatste keer had 1 van de katten een beschadigd oog. Mandy heeft er voor gezorgd dat zij het oog goed verzorgden zodat wij zorgeloos op vakantie konden. Top bedrijf!!!
Bazin Bo en Larson, Eline de Goede (2016)
Mijn ervaring met Mandy's Animal Care is al jaren super goed. Wij hebben twee raskatten en die worden tijdens onze vakantie meer dan goed verzorgd. Omdat er buiten de vakanties om altijd iemand bij de katten is, zijn de vakanties eenzaam voor Pip en Dorus. Mandy en haar team doen het voor onze katten super goed. Verzorging, eten geven, kroelen, kammen, ze nemen de tijd voor onze veel aandacht eisende katten. Eigenlijk is alles perfect en kunnen wij met een gerust hart op vakantie.
Bazin Pip en Dorus, Carola Ouwerkerk (december 2019)