dierverzorging.com

Over ons

Mandy van der Flier

eigenaresse Mandy’s Animal Care, Gediplomeerd dierverzorgster/hondenbegeleidster.

Opleiding

Na de agrarische school ben ik deeltijds de studie “dierenverzorging beginnend beroepsbeoefenaar” gaan volgen in Eindhoven. Na het behalen van dit diploma ben ik meteen doorgestroomd naar de deeltijdopleiding dierenverzorging zelfstandig beroepsbeoefenaar in Barneveld. Hier heb ik ook het middenstandsdiploma, diploma dierenartsassistente en het honden-en kattenbesluit behaald. (dit zijn papieren om een asiel of pension te kunnen starten).

Werkervaring

Al die jaren heb ik gewerkt bij dierenspeciaalzaak Sammy in Vught. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van voeding, verzorging en omgang met dieren. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had heb ik op 2 april 2003 toch de grote stap genomen om een eigen zaak op te zetten die zich richt op mijn grootste interesses, dierenverzorging en honden.

In de opstartperiode van mijn bedrijf heb ik ook ervaring opgedaan met de verzorging van bewakingshonden bij bewakingsdienst van Gijn. Dit was erg leerzaam en hier heb ik o.a. geleerd om ook met wat pittige honden te kunnen werken.

Cursussen

In 2005 heb ik de cursus “roedelgedrag”, “Kynologie” en “EHBO voor honden”  gevolgd. In 2008 heb ik deelgenomen aan de “opleiding tot erkend hondenuitlaatservice” bij de Martin Gaus Academie.

59709de5487fe

van links naar rechts: Mandy, Joyce, Peter en Danielle​

Het Team

Omdat er steeds meer mensen gebruik maken van onze diensten hebben we medewerkers in dienst. Hierdoor kunnen wij u ook meer zekerheid en stabiliteit bieden.

Met gepaste trots werk ik al meerdere jaren met ons zeer gemotiveerde team, bestaande uit Joyce, Danielle en Peter.

Alle dierverzorg(st)ers zijn net als ik serieus in hun vak, gepassioneerd naar de dieren toe en hebben de benodigde cursussen gevolgd.

Wij zijn u en uw dier graag van dienst en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.