Referenties

Hondenuitlaatservice

Wij snappen dat betrouwbaarheid en deskundigheid zeer belangrijk zijn wanneer het op verzorging van uw huisdier aankomt. Lees daarom referenties van onze vast klanten.

Super uitlaatservice met enorm veel liefde voor de honden, waar het mij uiteindelijk om gaat
Bazin Greet (december 2019)
Mijn jonge hondje Cosmo weet precies wanneer de bus hem komt halen, en gaat zonder omkijken altijd mee. Als ze hem terug brengen, probeert hij terug naar de bus te rennen! Heerlijk om te zien hoe voldaan en vrolijk hij altijd is. Super goede service en hele lieve mensen die echt een hart voor alle honden hebben.
Bazin Cosmo (december 2019)
Banjer, onze Berner sennen, vindt het iedere keer dat hij mee mag, een feest. Hij geniet daar ontzettend van en wij uiteraard ook.
Bazin Banjer (maart 2019)
Super enthousiaste medewerksters Benthe geniet elke week weer als ze mee gaat. En ook Sam heeft het er heerlijk gehad
Bazin Henriëtte (december 2019)
Uit stekend en medelevend bedrijf met een zeer bekwame leiding en medewerkersters fie zeer gemotiveerd zijn met dehonden waar uw dank ook gerust uw honden aan toekan vertrouwen
Baas Johan (december 2019)
Heel blij mee! Denken mee voor oplossingen dmv apart uitlaten na operatie etc. Top bedrijf👍🏻
Baas Marco (december 2019)
Mandy’s team en service is geweldig, ik laat met een gerust hart mijn lieve Labrador Jules aan haar over.
Bazin Ank (december 2019)
Prima uitlaatservice. Goede en makkelijke communicatie. Mooie uitlaatplek. Tevreden hond en tevreden baas.
Baas Willem (december 2019)
Vriendelijk, flexibel en vooral goed voor mijn Bull
Baas Jos (december 2019)
Onze Jack Russel gaat al 3 jaar met veel plezier en met volle tevredenheid met Mandy en haar team mee die heel vriendelijk en lief voor de honden en hun baasjes zijn! Het is nooit een probleem als je eens wil wisselen van dag, naast je vaste dag, of als je je hond een keer een extra dag mee wilt laten gaan. De communicatie is goed middels een maandelijkse nieuwsbrief, via whats app, e-mail en er is een aparte “bus” telefoonnummer. Ook hebben zij een Facebook pagina waarop je de avonturen van jou hond kunt volgen. Ik vind persoonlijk het giga grote omheinde uitrenveld heel fijn zodat de honden niet weg kunnen lopen. Ook de bussen voldoen aan alle eisen die nodig zijn om de honden veilig te vervoeren. Ik zeg: Mandy’s AnimalCare doen!!
Bazin Jolanda Jos (december 2019)
Top uitlaatservice. Super betrouwbaar en flexibel. Dank je wel Mandy en crew!! Zeker een aanrader.
Bazin Sam, Astrid van Jaarveld
Mijn honden zijn nog nooit zo blij geweest toen mandy aankwam. Ze liepen gelijk rond te huppelen van blijheid. Als ze opgehaald zijn gaan ze gezellig met de andere honden om. Ze is zeer betrouwbaar en altijd daar om te helpen met advies.
Baas Mohammed (december 2019)
Onze hond Otto gaat al heel lang mee met Mandy’s en hij is altijd heel enthousiast. Er is nog nooit een fout gemaakt wat betreft de planning en als er wijzigingen zijn wordt er altijd goed gecommuniceerd. Ook is het flexibel als je een keer een dag wil ruilen. Ik ben heel tevreden.
Bazin Lieke (december 2019)
Mandy’s Animal Care is making sure he has the best time with his buddies. Mandy and her colleagues are very reliable and take care of Billy like it’s one of their own babies.Billy comes home fully satisfied and happy day in day out.
Bazin Billy (maart 2019)
Onze Liene zit op haar uitlaatdag al te wachten tot ze gehaald wordt. Voor haar is het elke week weer een feestje om mee te mogen. En doen haar dit graag wekelijks cadeau.
Bazin Liene, Wendy Dekkers (maart 2019)
Absolutely love it. My border terrier Tazzy has started a year ago 3 days a week and she come home happy end tired. I’m delighted i found Mandy’s and am delighted with the staff i’ve met who all definitely love dogs.
Bazin Tazzy (dec 2018)
Goede service voor je hond. Onze Lucky is altijd blij als hij mee kan.
Bazin Lucky (dec 2018)
Top geregeld! Lieve, betrokken en meedenkende medewerkers. Onze Sam staat kwispelend op de bank als de bus er aan komt. Dat zegt genoeg. Ook altijd leuk om op facebook te zien hoe hard ons meske gespeeld heeft.
Bazin Sam, Astrid Vos (2016)

Dierverzorging

Mandy is al een aantal jaren de vakantie oppas voor onze kater Binky. We laten hem met een gerust hart achter, als er iets aan de hand is krijgen we meteen een appje van Mandy. Bij thuiskomst treffen we een blije, goed verzorgde kat aan.
Claudia de Werd, bazin Binky (Augustus 2019)
Mandy en haar mensen zijn ontzettend betrokken en flexibel. Onze twee katten worden altijd goed verzorgd en als ik vanaf de vakantie vraag hoe het is krijg ik altijd even antwoord of een fotootje. De laatste keer had 1 van de katten een beschadigd oog. Mandy heeft er voor gezorgd dat zij het oog goed verzorgden zodat wij zorgeloos op vakantie konden. Top bedrijf!!!
Bazin Bo en Larson, Eline de Goede (2016)
Mijn ervaring met Mandy's Animal Care is al jaren super goed. Wij hebben twee raskatten en die worden tijdens onze vakantie meer dan goed verzorgd. Omdat er buiten de vakanties om altijd iemand bij de katten is, zijn de vakanties eenzaam voor Pip en Dorus. Mandy en haar team doen het voor onze katten super goed. Verzorging, eten geven, kroelen, kammen, ze nemen de tijd voor onze veel aandacht eisende katten. Eigenlijk is alles perfect en kunnen wij met een gerust hart op vakantie.
Bazin Pip en Dorus, Carola Ouwerkerk (december 2019)