Over ons

Mandy van der Flier:

eigenaresse Mandy’s Animal Care, Gediplomeerd dierverzorgster/hondenbegeleidster.

Opleiding

Na de agrarische school ben ik deeltijds de studie “dierenverzorging beginnend beroepsbeoefenaar” gaan volgen in Eindhoven. Na het behalen van dit diploma ben ik meteen doorgestroomd naar de deeltijdopleiding dierenverzorging zelfstandig beroepsbeoefenaar in Barneveld. Hier heb ik ook het middenstandsdiploma, diploma dierenartsassistente en het honden-en kattenbesluit behaald. (dit zijn papieren om een asiel of pension te kunnen starten).

Werkervaring

Al die jaren heb ik gewerkt bij dierenspeciaalzaak Sammy in Vught. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van voeding, verzorging en omgang met dieren. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had heb ik op 2 april 2003 toch de grote stap genomen om een eigen zaak op te zetten die zich richt op mijn grootste interesses, dierenverzorging en honden.

In de opstartperiode van mijn bedrijf heb ik ook ervaring opgedaan met de verzorging van bewakingshonden bij bewakingsdienst van Gijn. Dit was erg leerzaam en hier heb ik o.a. geleerd om ook met wat pittige honden te kunnen werken.

Cursussen

In 2005 heb ik de cursus “roedelgedrag”, “Kynologie” en “EHBO voor honden”  gevolgd. In 2008 heb ik deelgenomen aan de “opleiding tot erkend hondenuitlaatservice” bij de Martin Gaus Academie.

Het team

Omdat er steeds meer mensen gebruik maken van onze diensten hebben we medewerkers in dienst. Hierdoor kunnen wij u ook meer zekerheid en stabiliteit bieden.

Met gepaste trots stel ik u voor aan mijn team, gemotiveerde dierverzorgers die er voor zorgen dat uw dier de zorg krijgt die hij/zij verdient.

Alle dierverzorgsters zijn net als ik serieus in hun vak, gepassioneerd naar de dieren toe.

Wij zijn u en uw dier graag van dienst en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Saskia Lammers:

Saskia heeft in het verleden de opleiding dierenverzorging gedaan in Barneveld maar is na de opleiding in ander werkgebied terecht gekomen.

Saskia wilde echter graag terug de dierenwereld in en is zodoende bij Mandy’s Animal Care terecht gekomen.

Bij ons rijd Saskia nu haar eigen routes en begeleid de roedels op het veld, dit tot grote tevredenheid van Saskia en de honden.

Saskia: “Ik vind het een super leuke en afwisselende baan waarbij mijn dierenhart helemaal blij wordt als ik de honden zie ravotten op het veld.”

Summer Mulders:

Summer is sinds begin 2019 aan het werk bij ons en heeft ondertussen veel ervaring opgedaan in het begeleiden van de roedels.

Na een interne opleiding en veel praktijk ervaring is Summer een gedegen honden begeleider geworden, en niet te vergeten, de honden zijn dol op haar.

Summer: “iedere dag weer enthousiaste honden op te mogen halen vindt ik zeer dankbaar werk. De honden zijn blij dat ze weer met ons mee op stap mogen en uiteraard knuffelen we ook heel wat af. “

Roxcana van den Hooven:

Roxcana heeft een para veterinaire opleiding (dierenartsassistente) en heeft op dat vlak meerdere jaren werkervaring.

Roxcana was echter toe aan een nieuwe uitdaging en is bij Mandy’s Animal Care terecht gekomen, waar Roxcana roedels honden begeleid.

Roxcana: “ Na de dierenartsenpraktijk ervaringen is dit werk gebied ook erg leuk om me te ontwikkelen. We hebben echt geweldige honden in de roedels en het is dan ook genieten om te zien hoeveel plezier de honden onderling hebben. “

jenny

Jenny Eerhart’

Jenny wilde graag met haar passie “honden” werken en zit bij Mandy’s Animal Care dus op de juiste plaats.

Jenny begeleid de roedels honden bij ons en heeft de nodige theorie en praktijk over honden opgedaan bij de Martin Gaus Academie, waaronder rassenkennis, EHBO, gedragsherkenning en roedelgedrag.

Jenny:

“van kinds af aan ben ik al gek van honden. De switch naar Mandy’s Animal Care had dus niet beter kunnen uitkomen. Eindelijk kan ik mijn passie voor honden in de praktijk gaan brengen. Dat ik elke keer met deze vrienden op pad mag, maakt mijn dag leerzaam en vooral heel erg leuk”.