Over ons

Mandy van der Flier:

Sinds mijn jeugd ben ik al door dieren omringd en dat is tot op heden niet veranderd. 

Dat is wat mij gelukkig maakt.

Mijn eerste pup mocht ik op 14 jarige leeftijd aanschaffen (Golden retriever Duck) en het was al snel duidelijk dat honden een belangrijk deel in mijn leven zijn. Ook overige huisdieren hebben altijd bij mij een thuis gevonden. Katten, honden, vogels, geiten, knaagdieren en fretten in het verleden, tot konijnen, kippen, een kat en drie honden in het heden.

Ik kan me geen leven zonder dieren voorstellen en ik was van jongs af aan al overtuigd dat ik met dieren zou gaan werken. Om de benodigde kennis op te doen heb ik meerdere opleidingen en cursussen in de dierenbranche gevolgd en mijn werkzaamheden hebben ook altijd met dieren te maken gehad.

Met mijn bedrijf kan ik van betekenis zijn voor vele dieren en hun baasjes. Ook voor u?

Ik kijk er naar uit om u en uw dier te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Mandy van der Flier

Opleiding

Na de agrarische school ben ik deeltijds de studie “dierenverzorging beginnend beroepsbeoefenaar” gaan volgen in Eindhoven. Na het behalen van dit diploma ben ik meteen doorgestroomd naar de deeltijdopleiding dierenverzorging zelfstandig beroepsbeoefenaar in Barneveld. Hier heb ik ook het middenstandsdiploma, diploma dierenartsassistente en het honden-en kattenbesluit behaald. (dit zijn papieren om een asiel of pension te kunnen starten).

Werkervaring

Al die jaren heb ik gewerkt bij dierenspeciaalzaak Sammy in Vught. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van voeding, verzorging en omgang met dieren. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had heb ik op 2 april 2003 toch de grote stap genomen om een eigen zaak op te zetten die zich richt op mijn grootste interesses, dierenverzorging en honden.

In de opstartperiode van mijn bedrijf heb ik ook ervaring opgedaan met de verzorging van bewakingshonden bij bewakingsdienst van Gijn. Dit was erg leerzaam en hier heb ik o.a. geleerd om ook met wat pittige honden te kunnen werken.

Cursussen

In 2005 heb ik de cursus “roedelgedrag”, “Kynologie” en “EHBO voor honden”  gevolgd. In 2008 heb ik deelgenomen aan de “opleiding tot erkend hondenuitlaatservice” bij de Martin Gaus Academie.

Het team

Omdat er steeds meer mensen gebruik maken van onze diensten hebben we medewerkers in dienst. Hierdoor kunnen wij u ook meer zekerheid en stabiliteit bieden.

Met gepaste trots stel ik u voor aan mijn team, gemotiveerde dierverzorgers die er voor zorgen dat uw dier de zorg krijgt die hij/zij verdient.

Alle dierverzorgsters zijn net als ik serieus in hun vak, gepassioneerd naar de dieren toe.

Wij zijn u en uw dier graag van dienst en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Roxcana

Roxcana van den Hooven

Roxcana heeft een para veterinaire opleiding (dierenartsassistente) en heeft op dat vlak meerdere jaren werkervaring.

Roxcana was echter toe aan een nieuwe uitdaging en is bij Mandy’s Animal Care terecht gekomen, waar Roxcana roedels honden begeleid.

Roxcana: “ Na de dierenartsenpraktijk ervaringen is dit werk gebied ook erg leuk om me te ontwikkelen. We hebben echt geweldige honden in de roedels en het is dan ook genieten om te zien hoeveel plezier de honden onderling hebben. “

Romy

Romy van de Groenendaal

Romy heeft na het VMBO Helicon de opleiding dier en gedrag gestudeerd aan Helicon in ’s-Hertogenbosch.

Na deze opleiding heeft Romy gedeeltelijk de opleiding voor paraveterinair dierenarts assistent gevolgd. Dit was echter niet de richting die Romy uiteindelijk in wilde en is daarna bij ons team terecht gekomen.

Naast de grote liefde voor honden zijn paarden ook van grote betekenis in het leven van Romy.

Haar werk bij de hondenuitlaatservice is haar op het lijf geschreven en ze is dan ook als een vis in het water als ze met de roedels op pad is

jenny

Jenny Eerhart

Jenny wilde graag met haar passie “honden” werken en zit bij Mandy’s Animal Care dus op de juiste plaats.

Jenny begeleid de roedels honden bij ons en heeft de nodige theorie en praktijk over honden opgedaan bij de Martin Gaus Academie, waaronder rassenkennis, EHBO, gedragsherkenning en roedelgedrag.

Jenny:

“van kinds af aan ben ik al gek van honden. De switch naar Mandy’s Animal Care had dus niet beter kunnen uitkomen. Eindelijk kan ik mijn passie voor honden in de praktijk gaan brengen. Dat ik elke keer met deze vrienden op pad mag, maakt mijn dag leerzaam en vooral heel erg leuk”.