Hondenuitlaatservice

Lijkt het u ook geweldig dat uw hond zich “honds” kan gedragen in een roedel honden?

Heerlijk spelen, snuffelen en rennen met soortgenoten onder deskundige begeleiding op een veilig omheind hondenspeelterrein van maar liefst 5000m2?

Zoekt u een betrouwbare hondenuitlaatservice met vele jaren ervaring, deskundige hondenuitlaters met passie voor het vak en uw hond, professioneel ingerichte bussen en een veilige uitlaat omgeving, dan bent u bij Mandy’s Animal Care aan het juiste adres.

Werkwijze

Voordat uw hond ingepland gaat worden, kom ik graag bij u langs voor een intake gesprek om met u en uw hond kennis te maken. Zo weet u wie ik ben en bespreken we bijzonderheden van uw hond en de afspraken die gemaakt worden. Wij werken ook met een sleutel contract en wij zullen met de juiste discretie met uw sleutel en huis omgaan.

Bussen:

Uw hond wordt opgehaald door Mandy of een van de medewerkers met een van onze professioneel ingerichte bussen, welke voorzien zijn van op maat gemaakte hondenhokken, elektrische ventilatoren zorgen in de bus voortdurend voor verse lucht.

Tevens zijn onze bussen uitgerust met een EHBO kist. De bussen worden uiteraard goed gereinigd voor gepaste hygiëne.

Zoals u merkt hebben wij de grootste zorg besteedt aan het veilig vervoeren van uw hond naar het uitlaatterrein.

Uitlaatterrein

Eenmaal aangekomen op het gedeeltelijk beboste uitlaatterrein van maar liefst 5000m2 krijgen de honden eerst de tijd om hun behoeften te doen op het kleine veld, uiteraard wordt dit veld ter plekke ontdaan van ontlasting. Hierna mag uw hond naar het grote veld en krijgt ruim de tijd om lekker te gaan spelen, snuffelen en rennen. Op het uitlaatterrein is er altijd een begeleider aanwezig en die maakt ook vaak foto’s die u op onze facebookpagina kan vinden, zodat u op de hoogte blijft wat de belevenissen zijn van uw hond.

Hierna wordt uw hond moe maar voldaan weer thuis gebracht en eventueel gevoerd.

Bijna alle honden krijgen door omgang met soortgenoten meer zelfvertrouwen en gaan beter in hun vel zitten.

Deze service is dan ook niet alleen zeer geschikt voor werkende mensen, maar ook mensen die hun hond een extra leuk leven willen bieden is onze hondenuitlaatservice een uitkomst.

Vaste dagen abonnement:

Hondenuitlaatservice:

1 hond: 15 euro per wandeling
2 honden: 22,50 euro per wandeling


Variabele hondenuitlaatservice zonder vaste dagen:

17 euro per wandeling

Wil of kan u geen vaste dagen bespreken? Dan kan u een 10 strippenkaart afnemen. Wij hebben beperkt plaats voor variabele hondenuitlaatservice klanten. De dagen en groepen zijn op basis van beschikbaarheid.

Inschrijven hondenuitlaatservice:

Lees hier de algemene voorwaarden